Hoge slagingspercentage

Cursus in 2 dagdelen

Laagste prijs, beste cursus

Wil jij een snel en gemakkelijk je auto theorie halen? Volg dan een theorie cursus van SlaagZeker, en slaag met zekerheid! Wij hebben in ons eigen Theorielokalen een speciaal oefen en leersyteem die nagenoeg gelijk is aan die van het CBR. Zo bereid je je optimaal voor en haal je in no-time het auto theorie examen! 

De theorie lessen worden gegeven in 2 dagdelen, die bestaan uit lessen van 4 uren per dagdeel. Op de 2e dag wordt tevens ook het theorie examen bij het CBR afgenomen. (Al het leerstof zit immers nog vers in het geheugen). Samen met al je mede cursisten gaan we naar het CBR, daar waar het theorie examen plaats vindt. Door deze werkwijze en onze ruime ervaring met onze zelf zorzorgvuldige lesmethode GARANDEREN wij een Slaagkans tot 99%

Het eerste dagdeel is meestal in de avond en het tweede dagdeel in de ochtend. Gelijk na het tweede dagdeel gaan we naar het CBR om het theorie examen te maken. De cursustijden zijn niet altijd het zelfde, omdat de tijden van het CBR examen niet altijd gelijk zijn.

Theoriecursus 4793 beoordelingen 4793 9.4 1 10 EUR 95
Beschikbare cursusdata

There are no up-coming events

Onze locaties

Theoriecursus Rotterdam

Theoriecursus Rotterdam

Theoriecursus Deventer

Theoriecursus Deventer

Kazernestraat 18, 7411 CJ Deventer
Theoriecursus Den Bosch

Theoriecursus Den Bosch

Theoriecursus Den Bosch

Theoriecursus Tilburg

Heb je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen hieronder of bel ons: 06 14 33 98 38

Wat zijn de kosten?

Normaal kost een theoriecursus €149,-. Momenteel hebben wij een tijdelijke actie voor maar €95. Dit is exclusief €31 examenkosten, maar wel inclusief cursus, gratis 2e cursus als je zakt, vervoer van en naar het CBR en registratie bij CBR.

Hoe kan ik betalen?

We vragen je om een aanbetaling te doen van minimaal €36 met iDeal via onze website. Je kan er ook voor kiezen om het hele bedrag (€126 cursus + examen) via onze website te betalen. Kies je voor een aanbetaling, dan kan je het restant voor je cursus contant bij ons betalen.

Hoe laat begint de cursus?

We hebben normaal gesproken een avond cursus en een ochtend cursus. De tijden van de cursus zijn afhankelijk van de tijden van het CBR. De exacte tijden krijg je in je mailbox en per sms.

Waar zijn jullie cursussen?

Momenteel hebben wij 3 locaties waar wij onze cursussen verzorgen: Rotterdam, Den Bosch en Deventer. Onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het vervoer van en naar het CBR regelen wij voor je.

Wie reserveert het theorie examen?

Het theorie examen wordt door ons geregeld, omdat we gelijk na de cursus vertrekken naar het CBR. Voor jou is het dan lastig om voor de juiste tijden het examen te reserveren. Vul bij registratie dus daarom al je gegevens juist in!

Moet ik eerst zelf leren?

Zelf leren hoeft niet, mag wel. Tijdens de theoriecursus wordt alles door ons behandeld, uitgelegd en uitvoerig geoefend. Dus zelf oefenen is niet nodig, maar mag natuurlijk wel!