Hoge slagingspercentage

Cursus in 2 dagdelen

Laagste prijs, beste cursus

Hier kun je je aanmelden voor de  auto theoriecursus inclusief het CBR examen. Let er op dat je je BSN nummer bij de hand hebt. Dit is een 9 cijferig nummer en staat op je identiteitskaart of paspoort. Dit nummer hebben we nodig om je examen op naam te zetten bij het CBR. Kies hieronder de gewenste cursus en klik op aanmelden en vul de formulier in. Je krijgt per e-mail en sms een bevestiging van ons met alles wat je nodig hebt.

Beschikbare cursusdata

There are no events in the selected category

Heb je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen hieronder of bel ons: 06 14 33 98 38

Wat zijn de kosten?

Normaal kost een theoriecursus €149,-. Momenteel hebben wij een tijdelijke actie voor maar €95. Dit is exclusief €33 examenkosten, maar wel inclusief cursus, gratis 2e cursus als je zakt, vervoer van en naar het CBR en registratie bij CBR.

Hoe kan ik betalen?

We vragen je om een aanbetaling te doen van minimaal €49 met iDeal via onze website. Je kan er ook voor kiezen om het hele bedrag €128 (cursus + examenkosten CBR) via onze website te betalen. Kies je voor een aanbetaling, dan kan je het restant voor je cursus contant bij ons betalen.

Hoe laat begint de cursus?

We hebben normaal gesproken een avond cursus en een ochtend cursus. De tijden van de cursus zijn afhankelijk van de tijden van het CBR. De exacte tijden krijg je in je mailbox en per sms.

Waar zijn jullie cursussen?

Momenteel hebben wij 4 locaties waar wij onze cursussen verzorgen: Rotterdam, Den Bosch, Deventer en Tilburg. Onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het vervoer van en naar het CBR regelen wij voor je.

Wie reserveert het theorie examen?

Het theorie examen wordt door ons geregeld, omdat we gelijk na de cursus vertrekken naar het CBR. Voor jou is het dan lastig om voor de juiste tijden het examen te reserveren. Vul bij registratie dus daarom al je gegevens juist in!

Moet ik eerst zelf leren?

Zelf leren hoeft niet, mag wel. Tijdens de theoriecursus wordt alles door ons behandeld, uitgelegd en uitvoerig geoefend. Dus zelf oefenen is niet nodig, maar mag natuurlijk wel!